Brauri decorative perete – vila design interior

Vom continua să împărtășim modelele minunate pregătite cu modele de șipci din poliuretan ca răspuns la cuvintele cum ar fi modelele de lustruire a pereților și modelele de perete, pe care le întâlnim de multe ori în numele trecutului.

Care material ar fi mai util în cazul în care peretele?

Răspunsul la această întrebare va fi, bineînțeles, modelul de poliuretan, lamelele de lemn pot atinge nivelul șinei de poliuretan, precum și suprafața și claritatea suprafeței. Și apa are un constructor foarte sensibil împotriva umidității. Este foarte dificil și laborios să rămânem la podele și în practică și să nu dăm aspectul final estetic modelului de strunguri poliuretanice.

Ancadramente interior decoratiuni interioare perete decoratiuni interioare pereti decoratiuni perete interior decoratiuni pereti interior decoruri interioare design interior vila design interior vile ornamente interioare panouri decorative interior

Modelele de gips-carton încă nu sunt rezistente la apă și umiditate, cum ar fi tencuielile, datorită structurii și greutății lor fragile și datorită efortului de aplicare rămân în spatele plăcilor din poliuretan. Suprafața de lamelă eps este foarte artificială, are o duritate foarte scăzută, cum ar fi densitățile de 40 și este zdrobită în momentul asamblării. Vopselele pe bază de solvent nu pot fi vopsite. rezistența la căldură este destul de scăzută. Cel mai mare avantaj al prețurilor eps slat este destul de ieftin.

Acum împărtășim galeria noastră care constă în desene de pereți

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *