Grinzi decorative poliuretan pret

Tabelele de comerț nu sunt ușor de obținut – trebuie să fie captivante, ușor de asamblat și ușor de transportat. Produsele noastre false din lemn sunt materialele ideale pentru a construi afișe personalizate, deoarece îndeplinesc și depășesc toate aceste cerințe.

Principalul beneficiu al grinzilor faux, a scândurilor și a altor produse este realismul lor – dau iluzia lemnului masiv real până la cel mai mic detaliu.

Cabinete personalizate pentru spectacole comerciale construite cu grinzi de lemn faux care acoperă un cadru metalic.
Grinzile de lemn personalizate acoperă cadrul metalic al cabinei, făcându-l ușor și ușor de rupt.

Dar, în timp ce lemnul faux ar putea părea permanent, construcția sa versatilă și ușoară îl face ideal pentru afișajele comerciale, care trebuie să fie defalcate în repetate rânduri, transportate și reasamblate într-o altă locație.

La expoziții, întreprinderile se află printre zeci sau sute de alții; și trebuie să atragă atenția patronilor care trec. Crearea unei cabine de afișare vii și dramatică este cu siguranță o modalitate de a face acest lucru; și utilizarea produselor noastre ajută firmele să iasă în evidență. Nu numai pentru aspectul lor atrăgător, ci și pentru că trecătorul se va opri pentru o secundă și se întreabă: Cum au obținut tot acest lemn aici?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *