SPECIFICAȚII TEHNICE ALE POLIURETANULUI

proprietățile  tehnice ale poliuretanului

Poliolii,  izocianați și alte auxiliare cu material foarte răspândită particular substanțial rigid format în reacție sunt formate dintr-un amestec  de poliuretan (rigid), fie structura celulei chimice ca o celulă închisă, nevoia se datorează proprietăților fizice superioare variind în funcție de densitate, utilizarea industriei  construcțiilor .

Producătorul produsului  poliuretan nedecorativ,  decorativ  interior glafuri au fost de fabricație a primului material poliuretanic. După munca noastră îndelungată AR-GE, vă oferim produse de cea mai bună calitate și nete de poliuretan.

Standardele europe ne sunt conforme cu norma EN 253.

 

Aplicarea este efectuată in situatie sau pre-producție prin injecție,  prin pulverizare sau prin tehnică de turnare.

 

Reacția este setată în sistem și în funcție de câteva secunde până la câteva minute.

 

Un strat de acoperire este obținut în aplicațiile poliuretan.

 

Lipsa îmbinărilor în funcție de alte materiale de izolare face ca podul termic să se încheie și  este un factor important în motivele preferințelor.

 

Poliuretan, în toate si stemele de conducte și -200 ° C până la + 140 ° C, și poate fi folosit ca vata minerală până la + 315 ° C, un material izolant superioară.

 

Oferă izolare fonică.

 

Ușor de aplicat.

 

Speranța de viață este de aproximativ un secol.

 

Are cea mai mică transmitanță a căldurii în comparație cu alte materiale de izolație.

 

Coeficientul de conducere a căldurii este cuprins între 0,017 – 0,019 Kcal / m h ° C.

 

Domeniul în care trebuie făcută cererea trebuie să fie curat.

 

Zona de aplicare a poliuretanului nu trebuie să fie umedă.

 

În regiunea Marmara, în case și în pereții industriali și izolația acoperișului, 30 ~ 40 mm. Izolarea prin pulverizare cu poliuretan este considerată adecvată.

 

În funcție de condițiile climatice și de temperaturile aerului, grosimea izolației crește în unele zone cu 10 până la 20 mm.

 

Poliuretanul absoarbe izolația de apă datorită structurii celulelor închise la un anumit moment. Este acceptat ca material de izolare termică, nu ca material de impermeabilizare.

 

Poliuretanul pulverizat lichid intră în reacție într-un timp foarte scurt, se extinde și se întărește. Se oferă o izolație fără sudură, care nu are o cusătura sau o punte termică.

 

Valoarea conductivității termice:

 

TS 825 căldură direcție izolant făcut conform cu testul standard de 160 kg / m3 Conductivitatea termică a materialului de acoperire din poliuretan în intensitate λ = 0,0242 W / mK ca valoare  măsurată în raport cu toate celelalte materiale utilizate pentru izolarea termică este cea mai mică conductivitate termică.

 

Vapori de apă, rezistență la decongelare (permeabilitate la vapori de apă)

 

Valoarea perfuziei  vaporilor de apă se referă la cantitatea de vapori de apă pe care un material le suferă în anumite condiții de temperatură, umiditate și grosime.

 

Compania noastra a produs 160 kg / m3 în densitatea poliuretan valoarea materialului m = 100-130 în valoareTestat, condensarea va avea loc pe pereții materialului / indică faptul că are o rezistență suficientă la transpirație.

 

Pe termen lung  testul  imersiune apa: standardele EN 12087 pentru imersiune prelungită  (în picioare, timp de 28 de zile în rezervorul de apă) și de absorbție a apei  test rezultat 160 kg / m3, cantitatea de apă în masa materialului de poliuretan având o densitate a fost documentată să fie între 1,10% 30,01%

 

Stabilitate dimensională:

 

Prin urmare, materialele exterioare supuse unor schimbări de temperatură severe este stabilă la stabilitatea dimensională în diferite condiții atmosferice rezistenta la temperaturi -30 ° C până la + 70 ° C nu este expus la orice extindere. Coeficientul de dilatare termică (1 / K) de la + 7 ° C *

 

Masurat cca 147X10-6 valoare + 7o * C, după ce materialul este supus la o lățime de schimbare dimensională și 2% în  caz comun și lungimea gap se realizează aplicație masurata.

 

Proprietăți mecanice:

 

Rezistența la compresiune: Material poliuretan de înaltă rezistență la compresiune pentru a rezista la deformare prin presare la rola 10% din totalul rezistenței grosime = 516 kPa = 5160 kg / forță / m2.

 

Modulul de flexibilitate: Modulul de flexibilitate al poliuretanului la o densitate de 160 kg / m3 a fost testat la 3000-3500 kPa.

 

Rezistența la foc:

 

Poliuretan, în timp ce B2 noul Euro up Norman Europa  în conformitate cu fostele norme europene  este un produs de clasa foc E. (Material dur inflamabil) Această clasificare este EN 13501-1, teste ale acestui standard trebuie să fie făcut pentru înregistrarea EST a fost determinat conform metodei EN ISO 11925-2 .Rapoartele noastre privind testele de incendiu ale companiei noastre sunt înregistrate în conformitate cu aceste standarde.

 

Freeze Stabilitatea dezgheț:  20 * bruscă și de scurtă durată în materialul C până la -20 * C Experimentele de îngheț-dezgheț efectuate în condiții  de aer a fost observată între neafectat de schimbările de temperatură

 

Stropi de acid și acizi